U Koromačnom autom usmrtio pješaka, u Sinju poginuo motocikoist

JEDNA je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas oko 1 sat dogodila na županijskoj cesti Labin-Koromčano, izvijestila je jutros istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je vozač osobnog automobila Fiat Tipo pulskih registarskih oznaka 44-godišnji D.B. iz Kožljaka u jednom lijevom blagom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te prednjim desnim dijelom auta udario u pješaka 52-godišnjeg V.G. iz Koromačna.

Tom prigodom pješak je zadobio teške tjelesne ozljede uslijed kojih je oko 2 sata preminuo u labinskom Domu zdravlja.

U Sinju poginuo vozač motocikla

Rano jutros na državnoj cesti D1 kraj Sinja dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač motocikla "suzuki" ST 970-MZ Goran Šušnjara iz Vedrina kraj Trilja.

On je od posljedica teških ozljeda sat vremena nakon nesreće preminuo na hitnom kirurškom prijemu KB Split gdje je dovežen kolima hitne pomoći sinjskog Doma zdravlja.

Do nesreće je došlo kada je motociklist Šušnjara zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim vozilom "golfom" ST 726-LO za upravljačem kojega se nalazila Terezija Bašić iz Biskupije kraj Knina.

Vozačica "golfa" prošla je bez ozljeda.

Od siline udara motociklist Šušnjara koji je imao zaštitnu kacigu na glavi s motorom je udario i u suprotni zid, a motor se zapalio.

Uviđaj su obavili djelatnici sinjske Policijske postaje. Zbog ove nesreće promet cestom je bio u prekidu promet oko dva sata.

Pročitajte više