U sudaru vozila hitne pomoći i kamiona u Srbiji ozlijeđene tri bebe

U SUDARU kamiona i vozila hitne pomoći na autocesti između Beograda i Niša u Srbiji ozlijeđene su devetomjesečne trojke.

Na sreću, u sudaru su bebe Dejana i Ankica Mitrović samo lakše ozlijeđene. Ukupno je u prometnoj nesreći u kojoj je vozilo hitne pomoći udarilo u kamion s prikolicom ozlijeđeno devet ljudi. Bebe, njihovi roditelji i još jedan bračni par prevezeni su u bolnicu u Jagodini, dok je jedini teže ozlijeđeni putnik prebačen u bolnicu u Beograd, piše Press.

Vozač hitne pomoći u vožnji zaspao

Za nesreću je kriv vozač hitne pomoći koji je zaspao za volanom te se zaletio u zadnji kraj kamiona s prikolicom. Direktor bolnice u Jagodini dr. Darko Miletić rekao je kako se trojke osjećaju dobro te su počele i jesti. Vozač i suvozač iz kamiona nisu ozlijeđeni.

"Kretali smo se u desnoj traci, vozili vodovodne cijevi iz Velike Gradiške. U jednom trenutku osjetili smo jak udarac u zadnji dio prikolice. Kamion se zateturao od udarca", ispričao je vozač kamiona Dragan Vasić te dodaje kako se preplašio kada je vidio da su u hitnoj pomoći djeca. Vasić je rekao i kako su uvjeti za vožnju bili idealni. Za nesreću okrivljuje vozača hitne pomoći koji prije udarca u prikolicu nije kočio. 

Pročitajte više