U Zagrebu 21-godišnjak nožem pokušao ubiti 28-godišnjaka

JUČER oko 6.30 sati, na području Trnja, II. Njivice, u stanu u vlasništvu 25-godišnjakinje, 21-godišnjak je pokušao ubiti 28-godišnjaka kojeg je upoznao te noći, izvijestila je PU zagrebačka.

Prema policijskom izvješću, 21-godišnji N.B. i 28-godišnji N.C. su se u utorak, u večernjim satima, upoznali u kafiću  u Runjaninovoj ulici, nakon čega su zajedno s jednom 20-godišnjakinjom posjetili više kafe barova u kojima su konzumirali alkoholna pića.

Sve troje se oko 4 sata uputilo u stan koji koristi osumnjičeni N.B.  gdje su se muškarci oko 6.30 sati verbalno sukobili. Verbalni sukob je kulminirao fizičkim obračunom, tijekom kojega je osumnjičeni N.B. šest puta kuhinjskim nožem ubo N.C. u predjelu glave i tijela, s namjerom da ga usmrti, navodi policija. Očekujući dolazak policije N.B. je nož zamotao u plastičnu vrećicu i sakrio ga iza kreveta.

Liječnička pomoć napadnutom N.C. je pružena u Općoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Osumnjičeni N.B. je nakon dovršene kriminalističke obrade odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.

Pročitajte više