Ulaznicu za filmsku projekciju kupite VIP.sms porukom!

OSIM financijske podrške Motovun Film Festivalu, VIPnetovo sponzorstvo osiguralo je i niz tehnoloških novosti.

Između ostalog, posjetitelji Festivala moći će : 

- besplatno primati sve informacije o Festivalu (Festival Info),

-kupovati karte VIP.sms porukom, 

- sudjelovati u glasovanju za Nagradu publike VIP.sms porukom,

-sudjelovati u izboru najbolje VIP.mms fotografije.

VIP.sms ulaznicom u svijet filma

Od 12. srpnja VIPnet omogućuje kupnju karata putem mobilnih telefona, slanjem VIP.sms poruke, za večernji program u dva kina. Jednostavnim postupkom, ulaznice se mogu nabaviti sve do dva sata prije početka projekcije. Potrebno je poslati VIP.sms poruku s oznakom željene projekcije (nalazi se u službenom programu Festivala) i brojem ulaznica na broj 8600. Tako će posjetitelj slanjem VIP.sms poruke 101#2, primjerice, kupiti dvije ulaznice za film označen brojem 101 u festivalskom programu. Na povratnu poruku odgovara se sa DA i odabire sredstvo plaćanja koje se potvrđuje korisnikovim mPIN-om (korisnici koji nemaju vlastiti mPIN trebaju nazvati VIPnetovu službu za korisnike na 091 77 00 ili posjetiti www.vipnet.hr). U vrlo kratkom vremenu korisnik će primiti poruku sa sedmeroznamenkastim brojem koji služi kao potvrda o kupljenoj ulaznici i koju na VIP info štandu, prije projekcije, trebaju zamijeniti za papirnatu ulaznicu. Oznake filmova posjetitelji mogu saznati u svim festivalskim programima, na web stranicama Festivala pod rubrikom RASPORED PROJEKCIJA ili slanjem slova P na broj 8600. Ova usluga vrijedi samo za VIP korisnike.

SMS glasovanje za najbolji film po izboru publike

Ove će godine publika, po prvi puta, moći birati najbolji film. Svi posjetitelji su pozvani da, nakon svake odgledane projekcije, pošalju SMS poruku s ocjenom od 1 do 5 na broj 61600. Svaka poruka mora sadržavati oznaku željene projekcije (identična oznaci za VIP.sms kupnju ulaznica), razmak i ocjenu filma (npr. 105 5 za ocjenu 5 filmu pod oznakom 105). Na temelju glasova poslanih putem SMS poruka bit će dodijeljena Nagrada publike, a tri najsretnija glasača će u nagradnoj igri osvojiti jednu od nagrada:

1. nagrada: mobilni telefon NOKIA 7610 +VIPme CD box

2. nagrada: Motovun knjiga postanka + majica festivala

3. nagrada: VIP poklon paket – ruksak, majica i ručnik

Festival info

VIPnet je pripremio i Festival info SMS uslugu. Usluga će biti besplatna, a svim zainteresiranim korisnicima pružit će mogućnost dobivanja aktualnih informacija o Festivalu, 24 sata dnevno. Za prijavu je potrebno poslati SMS poruku sadržaja MFF na broj 091 7001 600. Festival info usluga informirat će prijavljene korisnike o programu, događanjima vezanim uz Festival, vremenskoj prognozi, broju dostupnih ulaznica, te ostalim korisnim obavijestima.

VIP.video

 Ove će godine, također po prvi puta, biti moguće "uživo" pratiti događanja u Motovunu na mobilnom telefonu. Uz pomoć kamera koje će VIPnet postaviti na najfrekventnijim točkama svi VIP korisnici moći će "osjetiti i doživjeti" barem dio uzavrele motovunske atmosfere . Na isti način moći će odgledati i najave filmova te ostale zanimljivosti s festivala. Sav video sadržaj bit će dostupan na mobilnom portalu pod Video&Audio kategorijom odabirom linka Motovun Film Festival. Ova usluga vrijedi samo za VIP korisnike.

Najbolja VIP.mms poruka kao razglednica Motovuna 2005.

Svi posjetitelji koji VIP.mms porukom pošalju fotografiju sadržajem vezanu uz Festival, ulaze u izbor za „najbolju fotografiju“. Organizator će izabrati pobjednički uradak, fotografiju koja će ujedno biti jedna od razglednica Motovun Film Festivala 2005. «Vlasnik» fotografije osvojit će i Vodafone live! VIPme KOMPLET. Fotografije mogu slati isključivo VIP korisnici na broj 600.

VIP.online

 airlink (WLAN) Svim gostima Motovun Film Festivala, koji imaju odgovarajuću opremu (džepno ili prijenosno računalo i WLAN karticu), za vrijeme i na području njegovog održavanja, bit će omogućen besplatan pristup Internetu putem WLAN tehnologije.

VIP Internet corneri

Na dvije gradske lokacije u Motovunu – u kafiću Montona Gallery i u baru Antico -

VIPnet će postaviti Internet cornere, računala na kojima će svi zainteresirani moći besplatno surfati Internetom.

Motovun Online

VIPnet će u sklopu svog generalnog sponzorstva Festivala nagraditi i najbolji kratkometražni web film.

Pročitajte više