Zagreb: U izgorjeloj kući u Kustošiji pronađeno tijelo muškarca

NA POŽARIŠTU obiteljske kuće u zagrebačkoj Kustošiji, u kojoj su u jučerašnjem požaru ozlijeđeni vlasnik i njegova supruga, danas je pronađeno izgorjelo tijelo muškarca čiji identitet još nije utvrđen, izvijestila je danas zagrebačka policija.

´Tijekom očevida oko 14,30 sati ispod urušenog krovišta pronađeno je izgorjelo tijelo muškarca, no za sada ne možemo potvrditi je li riječ o Stanislavu K., 41-godišnjem sinu vlasnika kuće´, rekla je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja.

Dodala je da je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje bi se trebao utvrditi identitet.

Stanislav je u trenutku požara bio u potkrovlju kuće u Duvanjskoj ulici, a kako ga vatrogasci tijekom intervencije nisu pronašli, za njim je raspisana tzv. objava.

Požar u obiteljskoj kući u vlasništvu Juraja (69) i Marije Keglević (67) izbio je jučer ujutro. Vatra je planula u kuhinji, te se ubrzo proširila po cijeloj kući koja je potpuno izgorjela.

U pokušaju gašenja požara Marija je zadobila opekline II. i III. stupnja opasne po živote i zadržana je na liječenju u Klinici za traumatologiju, a njezin je suprug lakše ozlijeđen.

Uzrok požara još nije utvrđen, a očevid je još u tijeku, kazala je Saraja.

Pročitajte više