Zagreb: U trostrukom sudaru teško ozlijeđeni supružnici iz SiCG i njihov jednogodišnji sin

SUPRUŽNICI iz Srbije i Crne Gore i njihov jednogodišnji sin teško su ozlijeđeni u sudaru triju automobila koji se u 13,10 sati dogodio kod čvora Jankomir-Zaprešić, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Obitelj iz SiCG vozila se u mercedesu, njemačkih registarskih oznaka, prema Zagrebu. Vozač mercedesa, 24-godišnji državljanin SiCG na 5. kilometru autoceste Zagreb-Krapina u jednom je trenutku izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotni trak ceste i sudario se sa hondom, zagrebačkih oznaka, koju je vozio 58-godišnjak. Automobil s obitelji iz SiCG odbio se i prije nego što je sletio s ceste na njega je naletio passat, zagrebačkih oznaka, kojim je iza mercedesa upravljao 35-godišnjak, kažu u policiji.

Teško ozlijeđeni vozač mercedesa, njegova 24-godišnja supruga i jednogodišnji sin prevezeni su u bolnicu. Vozač honde lakše je ozlijeđen, a liječnička pomoć također mu je pružena u bolnici, dok je vozač passata prošao bez ozljeda.

U zagrebačkoj policiji kažu da je materijalna šteta velika, te da cesta još nije očišćena, pa je promet tim dijelom poluautoceste otežan.

Zbog čega je vozač mercedesa izgubio nadzor nad automobilom još se ne zna.

Policija nije otkrila identitet ozlijeđenih.

Pročitajte više