Zagrebačka policija zaplijenila 176 grama heroina

NAD dvojicom muškaraca zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu i zaplijenila ukupno 176 grama heroina, osam tableta heptanon i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Na području Jaruna, policija je prekjučer poslijepodne legitimirala 31-godišnjeg muškarca te kod njega pronašla 10 grama heroina, koju je ovaj kupio od 34-godišnjeg muškarca neposredno prije legitimiranja. Diler je naknadno uhićen te je i kod njega policija pronašla 5 grama heroina.

U večernjim satima, policija je putem naloga izvršila pretres stana 34-godišnjaka i u njemu pronašla 161 gram heroina zapakiran u više PVC vrećica, dvije digitalne vage te veću količinu novaca u stranoj valuti. U stanu je 34-godišnji diler živio neprijavljen.

Vrijednost droge u prodaji na malo policija procjenjuje na 50.000 kuna. Protiv obojice muškaraca podnesena je kaznena prijava za preprodaju droga ali je 34-godišnjak zbog raspisane tjeralice priveden u karlovački zatvor, dok je 31-godišnjak Istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

B.V.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više