Zbog dilanja droge uhićeno devet osoba

Foto: MUP

DEVET osoba s područja Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba uhićeno je pod sumnjom da su organizirano prodavali više vrsta droge na zagrebačkom i području te županije, a u završnoj policijskoj akciji u srijedu je u njihovim domovima i vozilima pronađeno gotovo tri kilograma marihuane.

 Krapinsko-zagorska policija navodi kako je u četvrtak u suradnji sa zagrebačkim kolegama završila istragu tijekom koje je uhićeno devet osoba, koje se sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

 Policija tvrdi kako su uhićeni kontinuirano i organizirano prodavali marihuanu, psilocibin, amfetamin i ecstasy velikom broju osoba s područja Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba.

 U završnoj akciji koja je u srijedu provedena na području Krapinsko-zagorske županije i Zagreba policija je pretražila devet domova i pet vozila osumnjičenih, pri čemu je pronašla 2,9 kilograma marihuane, deset stabljika indijske konoplje, četiri vage, sedam drobilica i određenu količinu novca za koji sumnja da potječe od prodaje droge.

 Uhićeni su predani pritvorskom nadzorniku PU krapinsko-zagorske te je protiv njih podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu.
 

Pročitajte više