Ženu iz Australije zaručnik silovao dok je spavala, u njegovom mailu pronašla snimke

FOTO: Wikimedia

ŽENA iz Melbournea ulogirala se u e-mail svog zaručnika zbog sumnje da je vara, da bi tamo pronašla snimke na kojima je on siluje dok ona spava, rekli su tužitelji okružnom sudu u Viktoriji. Muškarac s kojim je bila u vezi više od dvije godine priznao je da ju je silovao sedam puta i seksualno napastovao 21 put bez njezina znanja, prenosi The Guardian.

Stolar i otac dvoje djece (34) u ponedjeljak se izjasnio krivim po tri točke optužbe za seksualno zlostavljanje i dvije optužbe za silovanje te će biti osuđen kao teški seksualni prijestupnik. Tužitelji su rekli županijskom sudu da je žena otkrila devet poruka poslanih između osobne i poslovne e-pošte njezina partnera, a svaka pokazuje da ju je seksualno napastovao dok je ona spavala.

Neki od videa koje je žena pronašla bili su kratki i trajali su samo nekoliko sekundi. Jedan je trajao gotovo 12 minuta. Pred sudom je rekla da osjeća povrijeđenost i gađenje zbog toga što ju je netko s kim je bila u vezi izdao.

"Nemam pojma kako bih u budućnosti trebala vjerovati bilo kome u intimnoj vezi", rekla je. Također je kazala da je tužna zbog narušenih odnosa s djecom i širom obitelji koje je izazvao seksualni napad.

Pročitajte više