Živi zid optužio Grmoju da se 5 puta potpisao na referendum

Foto: Pixsell/Robert Anic/Facebook

ŽIVI zid optužio je Nikolu Grmoju da se pet puta potpisao za referendum o financiranju političkih stranaka.

"Nikola Grmoja potpisao se za referendum. Ne jednom. Ne dva puta. Ne tri puta. Ne četiri puta. Već pet puta. U Splitu, Metkoviću, Dubrovniku, Zagrebu... Sve dok ga kamera ne uhvati. 
Ismijava naše aktiviste koji stoje na štandovima po kiši i zimi satima.

No najslađe se smije tko se zadnji smije.
Nedjelja je blizu, a karma je čudo.
Već ste dosad mogli naučiti našto iz svog ponašanja, mostovci, da je biti dobar najbolja reklama", napisali su na Facebook stranici.

"Čista laž"

Javili smo se Grmoji i zamolili ga da nam pojasni o čemu se radi. 

"Čista laž. Potpisao sam se u Makarskoj. Tu su bili i potpisali Petrov i Bulj. Nikad kao političar ne napadam kolege iz oporbe, a ovdje sam im dao podršku da se otvori rasprava o financiranju političkih stranaka. Znam na što su spremni. Oni ne namjeravaju prikupiti potpise nego žele optužiti druge medije i ostatak oporbe da su bili opstruktivni. 

Došao sam dvjema volonterkama u Zagrebu i pitao ih kako ide. Rekao sam im da ću potpisati, ali da me za vrijeme potpisivanja fotografira prijatelj da imam fizički dokaz. Oni znaju da sam se već potpisao u Makarskoj. Rekao sam im da sam se već potpisao u Makarskoj te da ne znam što oni namjeravaju s tim potpisom.

Htio sam fizički dokaz jer znam na što je vodstvo Živog zida, posebno Vladimira Palfi, spremno. Prozivat će sve da oporba nije htjela dati podršku, a sad im je propao plan. Neka pokažu i objave mojih 5 potpisa.

Išao sam ih prevenirati u mogućoj prevari i onda su me napali", ispričao je Nikola Grmoja za Index.

Pročitajte više