Evo što sve pojede u danu jedna od najpoznatijih nutricionistica

Evo što sve pojede u danu jedna od najpoznatijih nutricionistica
Foto: Instagram

AMELIA Freer poznata je nutricionistička terapeutkinja koja je pomogla mnogima da svoj životni stil promijene na bolje. Jedan od njih bio je i Sam Smith koji je Ameliju ''okrivio'' da mu je promijenila život u dva tjedna i njegov odnos prema hrani. 

Da se Amelia i sama pridržava onoga što savjetuje drugima, potvrdila je i za Sheerluxe otkrivši što sve pojede u danu, ali i koja su joj jela omiljena. 

Doručak

"Obožavam ukusne doručke, a najčešće jedem jaja. Smatram da je doručak važan jutarnji obrok. Moj obično sadrži bjelančevine i neke zdrave masti. Najdraža su mi kuhana jaja s pečenim povrćem, četvrtinom avokada s maslinovim uljem", rekla je Amelia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amelia Freer (@ameliafreer)

Ručak

"Juhe od povrća su zakon. Zasite me, brzo se pripremaju, a moguće ih je pospremiti i u zamrzivač. Jedem ih nekoliko puta tjedno, a obično ih pripremam od sezonskog povrća ili s domaćom piletinom. Znam u njih dodati slanutak ili grah jer su dobar izvor proteina i vlakana. Jedna od dražih mi je juha od tikvica, kelja, luka, graha i špinata s feta sirom koji dodam na kraju. Ako sam jako gladna tijekom dana, pojedem tost bez glutena s nekoliko kapi maslinova ulja, koje ga čini savršenim obrokom", opisala je svoj ručak Freer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amelia Freer (@ameliafreer)

Večera

"Otkako sam postala majka nemam više vremena za kuhanje složenih obroka u nekoliko sljedova, pa ponekad pripremim i više kako bih imala za drugi dan. Pečena piletina sa zelenim povrćem i pečenim mrkvama jedan je od mojih najdražih izbora. Drugi dan ostatke piletine obično iskoristim za ručak", poručila je nutricionistkinja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amelia Freer (@ameliafreer)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara