Kourtney Kardashian otkrila kakvim treningom održava super fit formu

Kourtney Kardashian otkrila kakvim treningom održava super fit formu
Foto: Instagram

BEZ obzira na to imate li malo vremena ili jednostavno nemate dovoljno snage za cijeli trening, ponekad je i deset minuta dovoljno da se oznojite.

Dobro to zna i najstarija sestra klana Kardashian, Kourtney, čija je trenerica Amanda Lee osmislila desetominutni trening fokusiran na određene zone tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Poosh (@poosh)

20 sklekova

Prilikom izvođenja sklekova moramo paziti na nekoliko detalja. Prvi je svakako cijelo vrijeme držati aktivan trup, zategnute mišiće stražnjice te aktivne mišiće natkoljenice. 

15 triceps ekstenzija bučicom

Sjednite na rub stolice ili klupe. U rukama iza glave držite bučicu, a laktovi neka vam budu uz glavu pod kutem od 90 stupnjeva. Polako ispružite ruke iznad glave, laktovi neka budu malo savijeni. Vratite se u početni položaj.

20 trbušnjaka

Lezite na leđa na tlo ili na neku ravnu površinu. Kralježnica mora biti ravna prije nego li počnete izvoditi vježbu. Ruke stavite iza glave odnosno, još bolje, na prsa. Lagano dižite glavu do trenutka u kojem osjetite da više ne možete i lagano se vraćajte u početni položaj. Osjetit ćete kako vam se mišići grče i lagano opuštaju.

15 bočnih trbušnjaka

Lezite na leđa, noge savijte za 90 stupnjeva u koljenima i zakrenite ih u jednu stranu. Blago prislonite šake iza glave.

Pritisnite leđa na podlogu. Počnite dizati ramena ne pomičući koljena, kukove i naprežući samo trbušne mišiće da biste podigli ramena. Nastavite leđima gurati iz sve snage. Ramena se trebaju odvojiti od poda samo desetak centimetara, a leđa ostati priljubljena uz podlogu. 

Sve ove vježbe ponovite dva puta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara