Nina iz Života na vagi ne posustaje: "Ni igrači Bayerna ovako ne treniraju"

Nina iz Života na vagi ne posustaje: "Ni igrači Bayerna ovako ne treniraju"
Foto: Instagram

NINA Martina Korbar je u show Život na vagi ušla sa 124 kilograma, a po izlasku je imala 84. Iako je već i to impresivan rezultat, ona je čvrsto odlučila promijeniti životne navike i ustrajati na ostvarenju svog cilja. Zdravija prehrana i redovna tjelovježba postali su njen moto, a sve to rezultiralo je ukupnim gubitkom više od 70 kilograma.

Velika potpora su joj i pratitelji na društvenim mrežama s kojima redovno dijeli svoj napredak, ali i savjete te trikove koji su joj i samoj pomogli da izgubi kilograme. No, nije rijetkost da se među ljudima koji prate njen profil na Instagramu nađu i takozvani trolovi. 

Tako je ovog puta Nina snimila nekoliko videa u kojima je otkrila kako izgledaju njeni nimalo laki treninzi, ali i koliko je napredovala od početka showa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_)

"Brutalan trening danas u trajanju od 56 minuta", napisala je ne skrivajući koliko je ponosna na samu sebe.

I dok je većina hvalila njen trud priznajući da ovakav trening zaslužuje svaku pohvalu, našao se jedan komentar na koji Nina nije uspjela ostati hladnokrvna.

"Ne trebaš se mučiti! Samo smanjiš broj krempita! Jednostavno!" poručio joj je pratitelj.

"Jeli kremšnite ili ne, trening vas čini vitalnima, povećava kondiciju i pruža osjećaj zadovoljstva", pristojno mu je odgovorila.

No, on se nije složio pa joj je poručio da njena tvrdnja uopće nije istinita.

"Pogledaj koliko žive sportaši. Ugase se kao svijeće vrlo mladi. U svakom čovjeku nalazi se, laički rečeno, struja. Što više vježbaš, više je trošiš i prije se gasiš, logično!!! Dovoljno je pješačiti i, naravno, manje krempita", objasnio joj je svoj stav.

Složila se da sportaši treniraju u ekstremnim uvjetima i da često forsiraju svoje tijelo, što ono ponekad ne može podnijeti.

"Svaki ekstrem je upravo to, ekstrem... Ali rekreativno bavljenje sportom i fizička aktivnost su jako bitni za zdravlje i jako dobro utječu na ljudsku psihu... Mršavljenje je drugo, tu je daleko najbitnija prehrana, ali za kondiciju i fizičku spremu treba trenirati, baš kao što je i dobro da se čovjek psihički opusti i ispuca putem tjelovježbe", zaključila je Nina te izazvala odobravanje drugih obožavatelja.

Štoviše, jedan od njih poručio joj je da "tako ne treniraju ni igrači Bayerna".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara