Ovoj je ženi nešto jako neobično pomoglo u mršavljenju

Ovoj je ženi nešto jako neobično pomoglo u mršavljenju

Foto: Facebook

NEŠTO što može pomoći i vama, no vi to stalno podcjenjujete.

Bilo da ste već objavili rat nakupljenim kilogramima ili se to tek spremate, ova bi vas priča mogla dodatno motivirati.

Ona je postala viralna zbog jedne dame koja je odlučila riješiti se sala s trbuha koje se nagomilalo uslijed dviju trudnoća, manjka kretanja te loše prehrane prepune šećera i loših ugljikohidrata.

Ona je svoje iskustvo podijelila na Facebooku i opisala kako je isprva trčala 5 dana u tjednu da bi smršavila, a onda je krenula isto toliko puta tjedno na CrossFit te odustala od trčanja. Iako joj se tijelo transformiralo, i dalje nije bila zadovoljna time kako izgleda.A onda se poslužila trikom koji preporučuju svi fitness stručnjaci - slikanjem.

Dotična je svakoga dana slikala svoje tijelo i tako godinu dana, u istim hlačicama i topiću, a upravo joj je to pomoglo da napokon dobro vidi promjenu.

"Kada sam pogledala prvi i zadnju fotografiju, ostala sam u pozitivnom šoku jer sam napokon vidjela promjenu onako kako sam trebala. Moja je transformacija bila spora, no ovaj mi je trik pomogao da ostanem motivirana i da ne odustanem. Da nisam to napravila, sigurna sam kako bih se obeshrabrila", iskreno je priznala.

"Zaboravite na vagu. Ono što vidite u ogledalu je prava stvar, bez obzira na brojke koje vam ona pokazuje", bio je njezin zaključak.

Najbolja je stvar što s ovim trikom možete početi već danas i nikome ne trebate pokazati te fotografije. One su samo vaš podsjetnik na napredak koji će vas učiniti ponosnima, sretnima i motiviranima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara