Slavna manekenka otkrila da ne vježba radi veličine odjeće, nego zdravlja

Slavna manekenka otkrila da ne vježba radi veličine odjeće, nego zdravlja
Foto: Instagram

KAD je počinjala svoju manekensku karijeru, Kate Upton vježbala je da bi mogla odjenuti određenu veličinu odjeće ili pokazati zavidno tijelo u kupaćem kostimu. S godinama je shvatila da joj to ne bi trebao biti cilj. Pronašla je odgovarajuće vježbe i trenera i promijenila mentalni sklop.

“Danas vježbam da bih se osjećala zdravom i jakom i imala energije za svoj životni stil. Odličan je osjećaj imati rutinu kojoj sam dosljedna i koja je dugoročna”, izjavila je Upton za časopis People.

Počela je trenirati s Benom Brunom koji joj je pomogao da transformira tijelo i izgradi mišiće. Zajedničke treninge dogovaraju pet do šest dana u tjednu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

“On je prilično praktičan. Vježbe nisu teške da drugi dan ne mogu hodati ili sam previše iscrpljena, ali su iznimno efikasne i daju nevjerojatne rezultate. Mislim da je to ključ uspjeha”, dodala je.

Novopečena majka kaže da je trener shvatio koje su njene potrebe i njima prilagodio vježbe.

“Kombiniramo trening snage, kardio i odmor”, pojašnjava Upton koja je s Brunom udružila snage i osmislila program Strong4Me.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

“To je fitness plan koji traje 12 tjedana, a uključuje polusatne treninge koje ljudi mogu izvoditi kod kuće s minimalno opreme. Bilo mi je važno napraviti i ponuditi drugima nešto što i sama radim jer znam da to ima efekta i može pomoći drugima da se osjećaju snažno, samopouzdano i zdravo”, pojasnila je Upton koja na Instagramu dijeli vježbe i savjete sa svojim pratiteljima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara