Frajeri također imaju originalne isprike za odbijanje seksa

Frajeri također imaju originalne isprike za odbijanje seksa

Foto: Shutterstock

VOĐENJE kalendara o seksualnoj aktivnosti ultimativni je hit na internetu.

Za sve je zaslužan jedan muškarac željan seksa koji je svojoj ženi poslao popis isprika koje je koristila za odbijanje seksa. Ona je popis objavila na Redditu, a njezine isprike brzinom munje obišle su svijet.

U međuvremenu su se muški korisnici Reddita bacili na posao i počeli raditi svoje popise pa ćete na popularnoj stranici ovih dana često naletjeti na ovakve tablice.Naravno, ne odbijaju samo žene seks. Urednik stranice Guyism dobio je neobičan mail od svoje prijateljice koja mu je ponudila "ekskluzivu".

"Moja prijateljica imala je groznog muža. Bio je drag, ali nije obraćao pažnju na nju i NIKADA se nije htio seksati. Znali smo da su stvari loše, ali stalno je šutjela o tome. Ona je sjajna cura koja zaslužuje bolje.

Napokon se umorila od njegovih sranja i tražila je razvod. Tu noć otišli smo van s njom i popili par pića. Ona se jako napila i ispričala nam sve detalje o njihovom seksualnom životu. Jako intimne stvari. Rekla nam je da je nekoliko mjeseci nakon vjenčanja počela voditi dnevnik svega što se događa. Pitali smo ju o čemu se radi i rekla je da će nam sve poslati mailom.

Prošlo je nekoliko dana i nismo čuli ništa od nje. Onda je hrpa nas usred noći mailom primila pdf dokument. Skenirala je stranice svog dnevnika. To je bilo presmiješno. Osjećala sam se loše jer sam ga pročitala. Svi smo se tome smijali nekoliko tjedana.

Ako ti sve to pošaljem, možeš li to objaviti bez imena i takvih stvari?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik ni sekunde nije dvojio i odmah je odlučio objaviti "crnu statistiku" ove mlade dame. Prema podacima iz dnevnika, nakon mnogo moljakanja sa svojim mužem seksala se samo dva puta u 30 dana i jednom je uživala u kunilingusu. Ostale dane morala se zabavljati sa svojim vibratorom jer je njezin muž odbijao seks, a ovo su neke od bilješki u njezinom tužnom dnevniku seksualne aktivnosti.

"Probudila sam se i krenula s 'ručnim radom'. Rekao mi je da će zakasniti na posao."

"Došao je doma s košarke. Otišao je u krevet bez tuširanja i zaspao. Ja sam se okupala i masturbirala."

"Gledao je 'Band of Brothers' maraton."

"Rekla sam mu da sam napaljena i da se želim seksati. Odgovorio mi je da Tigersi igraju produžetke."

"Obukla sam negliže prije spavanja. Hrkao je već oko 22 sata."

"Ušla sam u krevet gola. Rekao je da je umoran i zagrlio me. Nije mu se dignuo."

"Čekala sam da se vrati doma s momačke večere. U 4 ujutro dokotrljao se u krevet sa šljokicama na licu. Rekao je da je to pokupio u striptiz klubu. Onesvijestio se pijan. Masturbirala sam dok je spavao."

"Popušila sam mu. Nije uzvratio uslugu."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara