Ona se odlučila seksati svaki dan i evo što se dogodilo

Ona se odlučila seksati svaki dan i evo što se dogodilo

Screenshot: Huffington Post

INTERNET je još uvijek opsjednut objavom s Reddita u kojoj joj je suprug svojoj ženi pobrojao isprike i prilike u kojima ga je odbila za seks.

Nakon toga dobili smo i "žensku verziju" čitave priče, a Huffington Post sad je obavio razgovor s nekolicinom žena o tome kako se intimnost u braku mijenja. Jedna od njih imala je prilično zanimljivu priču. Njezino je ime Megan Conley, a na svojem je blogu objavila tekst po nazivom "Pet razloga zbog kojih se trebate seksati s mužem svaki dan". Priznala je da se u tekstu više radi o dnevnim intimnostima nego o seksu, ali i potvrdila da je ideju primijenila na svoj brak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan vježbam. Svaki dan idem na zumbu i ponižavam se pred drugim ženama jer sam odlučila da je moje tijelo toga vrijedno i da bih voljela odjenuti badić u nekom trenutku pa zašto ne bih onda 15 minuta dnevno posvetila svojoj vezi?, kazala je i dodala da je njezin suprug odmah prihvatio "izazov": "Bio je to izazov koji je moj suprug rado prihvatio pa smo odlučili da ćemo isprobati svakodnevni seks mjesec dana (ponekad se radilo o 15 minuta, a ponekad o nekoliko sati). I bilo je fantastično. I zato smo to i nastavili raditi".

Češći seks popravio je njihov odnos i fizički i emotivno. Conley je dodala i da joj je, kad joj je otac u veljači preminuo, posvećenost vezi pomogla da "vidi dušu svom partneru". Otvorenija komunikacija pomogla joj je da brže preboli tešku situaciju. "Kad sam vidjela seks kao nešto što jača moju vezu, postao mi je puno zanimljiviji", kazala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara