Samo za vrhunske cinike: Odvjetnik na Valentinovo ponudio besplatan razvod

Samo za vrhunske cinike: Odvjetnik na Valentinovo ponudio besplatan razvod

Foto: Shutterstock

MIŠLJENJA oko Valentinova najčešće su podijeljena. Postoje oni koji se tom danu uistinu prepuste i uistinu ga slave kao da je najromantičniji dan u godini, a postoje i oni drugi koji rogobore protiv 14. 02. kao ultimativnog dana potrošačkog ludila, navodeći da bi se trebalo "voljeti svakog dana u godini".

A ovi potonji sigurno će biti oduševljeni potezom odvjetnika iz Michigana koji je kao poseban poklon za Valentinovo odlučio darovati - besplatan razvod. Walter H. Bentley III odlučio je napraviti nagradnu igru na kojoj pobjednici osvajaju besplatan razvod, zato što mnogi ljudi ostaju "zatočeni" u braku jer nemaju dovoljno novca za razvod koji u SAD-u može koštati i do 3000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjednici će biti oni koji pošalju najuvjerljiviji razlog zašto bi baš oni morali biti pobjednici. Ponuda je ograničena na rastavu koja je sporazumna i u kojoj nema uopće ili vrlo malo problema oko skrbništva", izjavio je, prenosi Opposing Views.

Dosad mu se prijavilo više od 500 parova, a nagradna se igra zatvara danas u ponoć: "Valentinovo je jako teško kad živite s nekim s kim ne želite živjeti, a mi tražimo nekog kome je ta rastava potrebna", objasnio je odvjetnik i dodao da će to biti topla osoba koja uistinu zaslužuje biti slobodna od braka.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara