Alka i dalje u elementu - na tapeti su Jacques i Lana Pavić

Stalno prozivanje javnih osoba, doduše zbog odijevanja, dosad je bio stil Borisa Banovića, samoprozvanog Fashion Gurua, ali čini se da se Alka, otkad je u kompi sa spomenutim "kritičarom", također bacila na (ironično) kritiziranje zvijezda i zvjezdica čije su nas izjave nasmijavale proteklog tjedna.

Uvijek zanimljiva Lana Pavić prošlog je tjedna dala intervju jednom tjedniku, što je bilo dovoljno za mjesto u Alkinoj Red Carpet kolumni.

"Nikad ne bih prevarila muškarca, previše sam komotna. Ne da mi se jednom pričati jedno, drugom drugo, a na kraju varati sebe, rekla je Lana Pavić u nedavnom intervjuu. Ovdje doista svi misle da mi patimo od kolektivne amnezije, tj. da se ne sjećamo što je bilo prije nekoliko mjeseci."

"Naime, Lana je bila udana za Ivora Vucelića koji ju je svojevremeno optužio da ga je varala s Brkljačem te je zatražio rastavu, a danas je u sretnoj vezi upravo s Brkljačem za kojeg je tada tvrdila da joj je samo poslodavac", rekla je Alka u Red Carpetu i tako Lani "u rukavicama" poručila da ne padaju svi na slatkorječive izjave koje se mogu protumačiti i kao "prodavanje magle".

U svom tjednom osvrtu spomenula je i Jacquesa Houdeka, kojemu je prilično zamjerila izjavu da Bojana Gregorić ne zna pjevati. "Molio sam Boga da ne pjevam s Bojanom, rekao je. Odlična je glumica, ali grozno pjeva. E moj Jacques, da ti bar malo znaš glumiti koliko Bojana zna pjevati, gdje bi ti bio kraj. Još i da si zgodan, tanašan i talentiran kao Bojana koja pleše, pjeva glumi i govori da joj svi možemo samo pozavidjeti. Jacq, ne budi tako zavidan, ipak si dobio sponzorskog jaguara, pokušaj bar u njega ući... Neka ti Bojanina zvijezda svijetli na putu kući!", kaže Alka.

Jacques se na spomenutu izjavu nije uvrijedio, jer shvaća da Alka u svojim kolumnama mora biti ironična i sarkastična kako bi zainteresirala čitatelje. "Poslat ću joj cvijeće i vino doma, dostavljačem koji obavezno mora biti u jaguaru. Već sam se bojao da me nikad neće spomenuti u svojoj kolumni, kad evo mene u velikom stilu", rekao nam je Jacques.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara