Amy se protiv problematične kože bori vlastitim urinom

OČAJNA zbog svoje poludjele kože, Amy Winehouse se odlučila podvrgnuti bizarnom tretmanu čišćenja lica svojim vlastitim urinom. Posrnuloj divi je dosadilo da svaki put kad izađe na ulicu skriva svoje lice od pomahnitalih fotografa, a kako joj nikakvi farmaceutski pripravci u čišćenju kože dosad nisu pomogli, Amy se odlučila za malu promjenu - okrenula se prirodi.

Amy bi trebala svaki dan određenu dozu vlastitoga urina umiješati u losion za njegu lica prije nego što ga nanese na kožu i nadati se da će joj to pomoći. S obzirom na navike problematične zvijezde, sretni ishod je upitan - njezin je organizam, ako je vjerovati britanskim tabloidima, prepun "kemikalija", jer se pjevačica ni nakon petog pokušaja rehabilitacije nije uspjela odviknuti od droge.

Smjesa za automobile, pijavice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvjezdano žrtvovanje za ljepotu i blistav izgled u zadnje vrijeme poprima razmjere opasne bizarnosti - nakon što je šarlatanski liječnik Daniel Sarrano svojim slavnim klijenticama umjesto botoksa u lice ubrizgavao smjesu za podmazivanje automobilskih guma porijeklom iz Argentine i tako hospitalizirao slavnu Priscilu Presley, Demi Moore je priznala da svoj blistavi mladenački izgled duguje - medicinski "istreniranim" pijavicama.

Pijavice izgleda djeluju, jer Demi i dalje izgleda sjajno, a hoće li tretman urinom pomoći Amy, uskoro će se saznati. Zašto se, umjesto urinu, jednostavno nije okrenula zdravijem životu i izvorskoj vodi možemo "samo" pretpostaviti.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara