Brad Pitt: Angelina i ja planiramo imati još dvoje djece!

Brad Pitt: Angelina i ja planiramo imati još dvoje djece!

DOK JE u Veneciji na filmskom festivalu prisustvovao premijeri svog novog filma "Burn After Reading", Brad Pitt je držeći sinove Maddoxa s jedne i Paxa s druge strane za ruke, rekao kako on i njegova odabranica do sljedeće godine planiraju imati još dvoje djece. Iako su se njihovi blizanci Knox Leon i Vivienne Marcheline tek nedavno rodili, čini se kako najpoznatiji holivudski ljepotan doista želi ostvariti svoj san - "kod kuće imati nogometnu momčad". Na pitanje kako su blizanci, Brad je odgovorio: "Jako dobro, ali planiram još dvoje do sljedećeg ljeta".  U crnoj komediji  "Burn After Reading" redatelja i scenarista Ethana i Joela Coena, glavnu ulogu, među ostalima, tumači George Clooney koji je na venecijansku premijeru stigao u društvu kolege i dobrog prijatelja Brada Pitta. Nakon što se plavušan izjasnio kako ne namjerava stati kod šestero djece i George je bio priupitan kad se on planira oženiti i imati djecu.

"Vrlo sam iznenađen što me pitate za ženu i djecu. Iskreno, prvi put u životu me netko pitao to pitanje. Danas! Danas se planiram oženiti i imati djecu", odgovorio je ciničan Clooney na kojeg se odmah nadovezao Brad Pitt rekavši kako će "dotad svoju djecu dijeliti s Clooneyem".

Film vrijedan samo 20 milijuna dolara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crna komedija "Burn After Reading" se fokusira na svijet CIA-e, fitnessa u Washingtonu i "internet datinga". Ovo je prvi zajednički film braće Coen nakon Oskara kojega su dobili za film "Nema zemlje za starce". Glavne uloge tumače John Malkovich, George Clooney, Frances McDormand, Brad Pitt, Tilda Swinton, Richard Jenkins i David Rasche. Fabula se vrti oko Osbournea Coxa kojeg utjelovljuje John Malkovich, analitičara CIA-e koji daje otkaz na poslu nakon što biva optužen za probleme s alkoholom. Odlučuje napisati memoare o radu u agenciji dok njegova supruga Katie Cox (Tilda Sxinton) traži rastavu te s njegovog računala kopira sve financijske dokumente uključujući i memoare. Disk s podacima se nađe u rukama Chada Feldheimera, trenera koji radi u teretani "Hardbodies", a kojeg glumi odličan Brad Pitt.

Očekivano, nakon što je doznao što se točno nalazi na disku, Chad Feldheimer odluči ucjenjivati Coxa zajedno sa svojom bivšom zaposlenicom Lindom Litzke, koju igra Frances McDormand. Naposljetku, agent CIA-e Harry Pfarrer (George Clooney), poslan je na zadatak u kojem mora ukrasti disk, a koji uslijed potrage spava s Osbourneovom suprugom. Film u trajanju od sat i pol koštao je 20 milijuna dolara, a još nije poznato kad će biti premijera u Hrvatskoj.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara