Bregović uspješno operiran, ali u strahu da više neće svirati kao prije

JEDAN od najpoznatijih balkanskih glazbenika u Beogradu je uspješno operirao dva kralješka, dva dana nakon što je pao sa stabla u vlastitom vrtu, prenose tamošnji mediji. Dodaju i kako je ugledni beogradski liječnik zbog Gorana Bregovića i njegove ozljede prekinuo godišnji odmor, a glazbenik ima i tjelohranitelje, koji su ga čuvali čak i u dvosatnom operacijskom zahvatu. Posjeti su, piše Blic, dopušteni samo obitelji i najbližem krugu prijatelja, a očekivanja liječnika Zlatibora Lončara su pozitivna: "Operacija je protekla dobro. Očekujemo da Bregović danas, najkasnije do ponedjeljka, stane na noge".

"Malo je mamuran poslije operacije, ali se osjeća dobro. Sam je htio da operacija bude izvedena u Urgentnom centru u Beogradu, jer ima povjerenje u naše vrhunske kirurge koji upravo takve operacije obavljaju rutinski svaki dan. Profesor Pešić je morao sastaviti dva polomljena kralješka. Bregović je slomio i desnu ruku, tako da će neko vrijeme morati prekinuti s koncertima koje je ugovorio širom svijeta", rekao je Blicu Bregovićev prijatelj Petar Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bregović je, podsjetimo, u četvrtak brao višnje i pao s visine od četiri metra u dvorištu svoje kuće na beogradskom Senjaku. Na tlu su ga našli asistent i radnici, a Bregović se, pišu tamošnji mediji, zabrinuo za svoju karijeru, osjetivši da je nešto slomio. Iako se glazbenik brine za svoje sviračke vještine, beogradski liječnici kažu da, ukoliko bude poštivao upute i mirovao neko vrijeme, ne bi trebao imati većih posljedica.

M.A.
Foto: Index, Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara