Heroj dana: Brad Pitt u Veneciji obožavatelja spasio od utapanja

BRAD PITT i dalje ne prestaje izazivati pozornost samom svojom pojavom na Venecija film festivalu. Otkada se pojavio u Veneciji u pratnji holivudskog ljepotana Georgea Clooneyja s kojim promovira svoj novi film "Burn After Reading", Bradove fotografije sa crvenog tepiha ovih se dana cijene četiri puta više nego inače, a svih više zanima privatni život od onoga profesionalnog. Strani su ga mediji jučer proglasili herojem dana jer je spasio svoga obožavatelja od utapanja.

Naime, Brad je odlazio na još jedno službeno i javno pojavljivanje u Veneciji kada mu je prišao brod na kojemu se nalazilo nekoliko njegovih obožavatelja koji su ga "žicali" autogram. Brad im je pristao dati svoj potpis, no onda je iz broda iskočio jedan od maloljetnika pokušavajući na taj način doći do svog idola. Prilikom skoka mladić se spotaknuo i umalo upao u procjep između broda i onog dijela na kojemu se nalazio Brad, koji je sijelu stvar spasio tako što je nevjerojatno brzim refleksima reagirao i rukom u posljednji trenutak povukao dječaka tik do sebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dječak je silno želio doći do autograma, ali tamo je bilo na desetke paparazza. U jednom se trenutku dječak odvažio i odlučio preskočiti udaljenost do Brada, ali u naletu je zapeo i umalo pao u u kanal. Brad je upotrijebio svoje reflekse i zgrabio ga u posljednji trenutak", ispričao je očevidac. Trenutak poslije, Pitt je mladiću poklonio autogram i osigurao da se taj odvažni tinejdžer sigurno vrati na brod s kojeg je došao.

Na presici filma "Burn After Reading" koja je održana u ogromnoj dvorani velikog kapaciteta s još više fotografa i novinara, glavna tema nije bio film već Bradov i Clooneyjev privatni život. Primjerice, Georgea je jedna žena upitala hoće li trčati za njom, na što je domišljati glumac odgovorio da će u tom slučaju vrlo vjerojatno trčati od nje. Pitta nisu prestali pitati za Angelinu i blizance, pa je novinarima posprdno rekao kako on i Angelina do iduće godine namjeravaju imati još dvoje djece.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara