"I ja bih bila tako seksi da sam se toliko izoperirala"

ČINI se kako su se farmeri ustrtarili trenutka kad će se stara garda vratiti na Farmu te kako će izgledati njihov ponovni susret. Najviše ih muči kako će tko reagirati jer su se za vrijeme zajedničkog života na farmi neki stalno svađali. Svakako, najglasnija svađa od svih bila je između Josipe i Ivane koja se sad trese "k'o prut na vodi" zbog njihovog ponovnog susreta.

"Ja ću se svakom ispričati u facu, ako sam nešto krivo rekla", plašljivo je rekla Ivana koja je u flertu s Nenom komentirala Josipine plastične operacije i rekla "kako bi i ona bila seksi da si je napravila takve operacije".

Diplomatskim putem krenula je Jelena koja je "sigurna kako će se sve riješiti nakon showa", iako niti njoj nije svejedno kakav će biti njezin susret s Hanom jer će neke svoje izjave morati dobro opravdati . Naime, Hana je nakon izlaska iz showa vidjela sva njezina ogovaranja s Alex. Ista ta Alex će u duetu s Ivanom morati štošta objasniti Stefany koju su prozvale "glavnom tračericom na Farmi".

Jedino Jelena ne želi da se vrate stari farmeri

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siroti Svizac je već nekoliko dana loše raspoložen, a o razlozima se može samo nagađati. Ipak, čini se kako najviše strahuje jer bi mogao biti izabran za drugog dualista. Osmjeh na lice neutješnog farmera mogle su namamiti samo životinje, pogotovo kuja Lisa s kojom Alen ima poseban odnos.

Jedina osoba kojoj nije stalo do povratka starih farmera je Jelena. "Joj, taj period mi je bio grozan!", rekla je gazdarica koja trenutačno muku muči s Alenom. "Frajer sa mnom ne priča već dva dana. Gleda me kao da sam zid! Sa svima priča, osim sa mnom. Ja sam jedno inatljivo govno i kada je poludim neću uopće više pričati s njim!", ljutita je bila gazdarica Jelena, te u afektu nadodala: "Ne mogu vjerovati, frajer mi ništa ne govori, stvara mi nervozu, kao nijemi radnik!"

Večer je za farmere ipak bila nešto mirnija. Naime, tad je Rafo "skužio" da ga nitko ne zove pravim imenom Rafael, pa su ga neki farmeri prozvali Lele, a Dvina je priznala kako je napravila prekršaj na carini u Moldaviji. "U Moldaviji je sve jeftino, a mi s punim prtljažnikom idemo preko granice. Kada nas je carinik pitao imamo li nešto za prijaviti, pravili smo se ludi", priznala je Dvina koju su carinici naposljetku otkrili. "Mi smo se samo smijali, te smo rekli da smo studenti!" komentirala je.

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara