Internet prodaja Chryslerovih vozila sve popularnija

SLUŽBENA stranica Cryslera, koja se isključivo bavi financijskim aspektima kupovine automobila je u protekloj godini zabilježila deset milijuna posjeta i postala jedan od važnijih pokretača trenda kupovine vozila putem interneta.

Početkom 2002. godine Chrysler je na svojoj stranici www.chryslerfinancial.com pokrenuo pilot projekt, kojim je omogućena kupovina automobila na krajnje jednostavan način.

Posjetitelj, nakon što se registrira i odabere način  financiranja, ispuni jednostavan formular i zatraži odobravanje ugovora. Nakon online sklapanja ugovora, podrška stranice se nastavlja, pa tako klijent vrlo jednostavno može provjeriti stanje svog računa, izvršiti uplatu i imati pregled cjelokupne dilerske mreže. I to 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. 

U protekloj godini članstvo je povećano za čak 86.000 korisnika, a preko stranice je izvršeno više od 800.000 uplata što je povećanje od 400 % u odnosu na godinu prije.

Početkom ove godine stranica je detaljno osvježena novim dizajnom, ali i bogatijim sadržajima. Također, pristup informacijama je olakšan, a korištenje usluga pojednostavljeno. Posjetitelj, uz prije navedene usluge, na raspolaganju ima kalkulator izračuna troškova kredita, linkove na siteove svih marki u  DaimlerChrysler grupi i još pregršt informacija o uvjetima kreditiranja i novostima u poslovanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara