Iva, dosad si već mogla naučiti bankrotirati sa stilom!

KRALJICA drame usiljeno se smješkala dok joj je žiri u "Plesu sa zvijezdama" nabrajao greške i zamjerke, a kiseli smješak složila je i kad je za izvedbu dobila 21 od ukupno 40 bodova. Umjesto da sportski podnese poraz Iva Majoli se pobunila, zamjerajući žiriju da je u njenom slučaju bio prestrog pa i nepravedan.

Iva je, dakle, svoju životnu premisu "svi su krivi osim mene" uspjela provući i kroz emisiju kojoj je namjera zabaviti gledatelje.

Iako HRT nije objavio novčani iznos kojeg zvijezde dobivaju za plesanje u popularnom showu, spominju se iznosi od oko dvije tisuće eura po emisiji pa je Ivino negodovanje, uzme li se u obzir navodni bankrot o kojem se u posljednje vrijeme mnogo govorilo, na neki način i očekivano.

Ipak, bivša tenisačica ne želi priznati da o plesu nema nikakvog pojma pa ni talenta, već za neuspjeh u "Plesu" okrivljuje stručni ocjenjivački sud.
.

Sportašima najteže plesati?!

"Mislim da je meni kao sportašici ipak bilo najteže jer je za ples potrebno sasvim drugačije držanje", novi je biser Ive Majoli, koja očito zaboravlja da je i ples sportska disciplina te je kao takav sigurno bliži njoj nego, primjerice, Nikolini Pišek. "Žiri nije bio fer i korektan. Kod nekih su gledali samo ples, kod nekih i kakvi su šoumeni, a meni su gledali sve", kaže Iva Majoli.

Nakon tolikih neuspjeha, od sportskih preko poslovnih do plesnih, Iva je već morala usavršiti umijeće gubljenja koje, između ostalog, znači i dostojanstveno prihvaćanje poraza. Obzirom na to koliko je to kod Ive čest slučaj, mogla bi se početi i šaliti na svoj račun, a ne se ponašati kao uvrijeđena primadona.

D.K./Z.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara