Jennifer Aniston naučila lekciju - kad nađeš dečka, drži ga na oku!

GLUMICA Jennifer Aniston je naučila lekciju - kad si nađeš dečka, ne ispuštaj ga iz ruku ni pod koju cijenu. Jennifer odnedavno ljubi mladog glazbenika Johna Mayera od kojeg se doslovno ne odvaja. Bivša zvijezda prijatelja pokazala je kako je Mayerova najveća obožavateljica na koncertu njegovog benda koji se prošli vikend održao u Brixton Academyju u Londonu. Nakon koncerta, Aniston je svoju novu ljubav uvukla u taxi gdje se priljepila na njega i strastveno ga izljubila pred fotografima koji su ih cijelo vrijeme pratili u stopu.

Nakon što joj je najljepša žena na svijetu, Angelina Jolie, preotela tadašnjeg supruga Brada Pitta, a Cameron Diaz bivšeg dečka Paula Sculfora, zidara kojeg je sama Jennifer dovela na "scenu", Jennifer slovi kao jedna od najvećih luzerica u Hollywoodu, a muškarci koji se žele prebaciti na hodanje s zvijezdama A liste prvo prolaze Jenniferinu "školu". Kuloarske priče već su krenule - na koga je zapravo bacio oko mladi glazbenik Meyers i do koga je to naumio doći preko nekadašnje televizijske zvijezde? Međutim, Jennifer je svoju lekciju konačno savladala i od svojeg novog dečka se ne odvaja, ne dajući mu priliku da se zagleda u drugu.

Meyers je do sada hodao s nekoliko holivudskih zvijezda, uključujući Jessicu Simpson, Jennifer Love Hewitt i Minku Kelly, a Jennifer je svoju sreću pokušala (bezuspješno) pronaći u zagrljaju Vincea Vaughana i spomenutog zidara Paula Sculfora, a povezivali su je i s Jasonom Lewisom, Aaronom Eckhartom i Orlandom Bloomom. U zadnje vrijeme priča se i kako Jennifer žarko želi imati dijete, te kako planira, po uzoru na svoj "trn u oku" Angelinu i Brada, posvojiti dječaka, što je potvrdio i njezin glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Jennifer i John, koji su u vezi već tri mjeseca, u javnosti se rijetko pojavljuju zajedno. Međutim, njihova veza je sada postala ozbiljna pa je Jennifer svojeg novog partnera nedavno upoznala i s najboljom prijateljicom Courtney Cox Arquette i njezinim mužem Davidom, a šuška se i kako je par, iako su kratko zajedno, već spreman i stupiti pred oltar.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara