Lindsay Lohan odbila milijun dolara da prizna kako je lezbijka

LINDSAY LOHAN odbila je ponudu od milijun dolara za priznanje da je lezbijka te da je u vezi sa svojom "bliskom prijateljicom" Samanthom Ronson. Američki časopis OK! navodno je ponudio mladoj glumici da se pojavi na njihovoj naslovnici sa priznanjem o svojoj homoseksualnosti za što su joj ponudili iznos od milijun dolara, ali Lindsay je takav prijedlog odlučno odbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njezin glasnogovornik potvrdio je da su im počele stizati takve ponude, ali kaže da ni na jednu nisu pristali. Nagađanja o glumičinoj seksualnoj orijentaciji počela su prošle godine kada je Lindsay iz rehabilitacije svojoj "bliskoj prijateljici" Samanthi slala ljubavna pisma, a nakon izlaska iz te klinike cure su postale nerazdvojne. Stvar je kulminirala prije nekoliko dana na filmskom festivalu u Cannesu kada na privatnoj zabavi P Diddyja, prema iskazu očevidaca, djevojke nisu skidale ni pogleda, ali ni ruke jedna s druge. Slike na kojima se grle ubrzo su obišle svijet, a veću tragediju pokušala je izbjeći njena majka Dina koja je u nekoliko intervjua odlučno demantirala navode da je Lindsay lezbijka te tvrdila kako su ona i Samantha "samo jako dobre prijateljice".

No, Dina time nije uvjerila nikoga pa je i ona naposljetku digla ruke od svega i rekla: "Ako je Lindsay sretna, onda sam i ja. Samantha je divna. To je sve što ću reći", a u cijelu se priču umiješao i Lindsayin otac Michael koji je ustvrdio da je cijela situacija "očita svima, pa čak i onima bez pola mozga". A dok glumičin glasnogovornik pokušava sačuvati njen obraz i obraniti je od tračeva i paparazza, Lindsay i dalje ne ide nikuda bez "prijateljice" s kojom se nedavno i uselila u isti stan.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara