Patrick Swayze na eksperimentalnim ljekovima

"PRLJAVI PLESAČ" Patrick Swayze, koji je obolio od raka gušterače, odlučio se podvrgnuti liječenju novim eksperimentalnim lijekovima, u nadi kako će se uspjeti izliječiti od te smrtonosne bolesti.

"Srce mi puca kad vidim kako Patrick pati, ali sve trpi, drži se i dalje pokušava dobiti najbolji mogući tretman. Svakako, nije zaslužio ovo što mu se događa jer ima ogromno srce", u suzama je rekla Patrickova 81-godišnja majka Patsy.

Swayze je pušio i do 60 cigareta dnevno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u intervjuu prije nekoliko godina Swayze je priznao kako puši i do 60 cigareta dnevno, a ovisnosti o duhanu nije se uspio riješiti ni nakon što je doznao za rak gušterače. Iako mu liječnici, naravno, savjetuju da se ostavi pušenja, ipak smatraju da bi nikotinski šok dodatno narušio njegovo ionako labilno zdravstveno stanje.

No, bez obzira što se Patrick odlučio podvrgnuti eksperimentalnom liječenju, njegovo stanje nije tako kritično kao što se proteklih dana pisalo, a to je potvrdio je i glumčev glasnogovornik: "Patrick Swayze unatoč bolesti nastavlja s rasporedom što uključuje i rad na već ugovorenim projektima. Jako ga je dirnula podrška koju dobiva od javnosti i obožavatelja".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara