Predstavljamo Miss Rumunjske, SiCG i Slovenije

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Rumunjske, SiCG i Slovenije koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Rumunjske - Raluca Voina

Starost: 20
Zanimanje: Studentica
Visina: 173

Raluca je rođena u istočnoj Rumunjskoj u Campulungu, gradu poznatom po Drakuli. Na fakultetu u Bukureštu Raluca studira strane jezike, a povremeno radi kao model. Voljela bi postati supermodel i raditi na televiziji. Pleše latino plesove te sluša latino i arapsku glazbu.


Miss Srbije i Crne Gore - Dina Džanković

Starost: 18
Zanimanje: Studentica
Visina: 174

Dina je rođena u Novom Pazaru, u Srbiji i Crnoj Gori. Studira ekonomiju, a nakon što završi natjecanje za Miss svijeta školovanje će nastaviti u Francuskoj, gdje je dobila stipendiju na studiju dizajna ineterijera. Voli crtati, plesati, te slušati orijentalnu i narodnu muziku.


Miss Slovenije - Sanja Grohar

Starost: 21
Zanimanje: Studentica
Visina: 167

Sanja je rođena u Kranju, iz kojeg je i najveći slovenski pjesnik Franc Prešern. U rodnom gradu naljepša Slovenka studira ekonomiju, a voljela bi postati uspješna menadžerica i pjevačica. Od 11. godine Sanja se bavi plesom, a posljednje tri godine pjeva. Prošlog mjeseca dobila je psića kojem je dala ime Nicky.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara