Red Room ponovno oduševljava Zagrepčane, osvojite ulaznice za večerašnju predstavu

Red Room ponovno oduševljava Zagrepčane, osvojite ulaznice za večerašnju predstavu

Foto: Festival novog cirkusa

SINOĆ je u Pogonu Jedinstvo u sklopu Festivala novog cirkusa iznova odigrana kabaretska predstava "Red Room", koja je već ranije obogatila noćni život Zagreba specifičnom kombinacijom uvrnutog humora, iznimnog cirkusa, nove burleske i suvremenog varijetea. Ovu predstavu mediji su dosad nazivali "svjetskom poslasticom", "čudesnom večeri" i "pomaknutim bizarnim varijeteom". Nakon subotnje reprize "Red Rooma", u istom će se prostoru tvornice Jedinstvo u nedjelju odigrati i hrvatski kabaretski program "Ringišpil".

Novoizašla knjiga "Žene & Cirkus" predstavit će se na promociji u Knjižnici Bogdana Ogrizovića danas u 12 sati. Knjigu će predstaviti Jana Drašler, Nataša Govedić, Peta Tait i urednik Ivan Kralj. Istom prigodom knjiga će se prodavati po sniženoj cijeni od 230 kuna (inače 290 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o Festivalu novog cirkusa potražite na www.cirkus.hr.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Red Room, 29. listopada" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara