Sabina Behlić otkrila čari zagrebačkog noćnog života

NOVOPEČENA manekenka i pobjednica prvog hrvatskog izdanja reality showa Top model, Sabina Behlić punom parom radi i revno obilazi domaće castinge, ali polako i otkriva čari zagrebačkog noćnog života. Mlada Riječanka jučer je u metropoli otišla na casting za zadarski Quelle Fashion.hr, a nakon toga, u društvu bivših kolegica iz showa "skoknula" u Piranhu na Jarun na dozu glamurozne zagrebačke zabave.

Sabina, kojoj i modni stručnjaci polako predviđaju blistavu karijeru, ako ne u svijetu, onda barem u Europi, a kod kuće svakako, polako otkriva čari "života na visokoj nozi" - u stilu profesionalnog modela mlada Riječanka fotografima se smješka kao da je uz objektive odrasla, te time pokazuje kako nije uzalud iz showa izašla kao pobjednica, te kako je kroz tri mjeseca provedena pred kamerama RTL-a i Hoykinim objektivom štošta naučila.

Sabina u Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabinu Behlić, ljepoticu sa svjetskim apetitima, uvrstili smo u naš Izbor za najljepšu Hrvaticu, na kojem je konkurencija, morate priznati, doista jaka. Uz visoko plasirane Lanu Jurčević, Nikolinu Pišek, Ivu Šulentić i Miju Kovačić, koje se u samom vrhu nalaze od početka izbora, veliki broj glasova, a onda i brzi rast na listi, bilježe mlada pjevačica Franka Batelić te novopečena voditeljica i bivša missica Vanja Rupena. Kako missice i djevojke koje su razni "stručni žiriji" proglasili pobjednicama u našem izboru uopće ne prolaze (aktualna Miss Hrvatske, primjerice, više nije u prvih pedeset) bit će zanimljivo vidjeti koliko vam je lijepa Sabina, te što će postići nakon što su joj - obećane zvijezde.  Pobjeda u "Hrvatskom top modelu" je nešto što je, kaže, oduvijek željela, ali tu ne staju njezine životne ambicije: "Upisala sam faks i želim ga završiti. Pobjedu sam očekivala, kad sam se već prijavila. Roditelji su mi velika podrška u svemu, a i prema modnom svijetu nemam predrasuda", Sabina je izjavila neposredno nakon proglašenja pobjednice showa, a da se u estradnom svijetu dobro snalazi, uvjerio se i Indexov fotograf sinoć, dok je snimao još jedan u nizu od Piranhinih ludih tuluma.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara