Stefany Hohnjec: Moj odnos sa Stipom Drvišem je jako poseban

"BEZ OBZIRA kako su neke stvari prikazane, ja sam jako zadovoljna sa sobom. Odlučila sam biti iskrena i otvorena, a vrijeme provedeno na Farmi pokazalo je kako mi se to i isplatilo", počinje priču o svojih deset tjedana u farmi Stefany Hohnjec, kandidatkinja koja je u petak napustila seosko imanje. "Očvrsnula sam kao osoba i to je ono najbolje što nosim s Farme. Naučila sam puno novih stvari o sebi", kaže bivša Miss sporta i dodaje kako je pred njom povratak fakultetu, a prije toga, naravno, "prilagodba vanjskom svijetu".

Stefany nije posebno oduševljena kako je prikazana u trenutno najgledanijem hrvatskom reality showu, ali kaže da joj je od onoga što je "izašlo vani" puno bitnije veliko iskustvo višemjesečnog života u nehumanim uvjetima. "Najbolje što mi se dogodilo je to da sam naučila puno stvari o brizi životinja i radu na selu. Neke stvari tamo naučene će mi zaista koristiti. Najgori su bez ikakve konkurencije tračevi, ali su zapravo neizbježni u toj specifičnoj sredini", kaže nam Stefany.

"Nije me sram plakati i puno mi je lakše kad se isplačem"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su gledatelji dobili dojam da atraktivna plavuša puno plače, Stefany kaže kako je posrijedi zapravo producentska odluka - Novoj TV očito je bilo zanimljivo isticati njezine suze, no u Farmi se nije bavila samo plakanjem. "Dan traje 24 sata, ja zaplačem na možda dvije minute, produkcija to odluči uvrstiti u dnevnu emisiju i onda ispada da cijeli dan plačem. U početku, dok se još nisam prilagodila sredini, plakala sam puno više, ali mislim da sam s vremenom ojačala. Nije me sram plakati i puno mi je lakše kad se isplačem. Jednostavno nemam što skrivati", priznaje bivša farmerica.

Govoreći o Stipi Drvišu, cimeru iz Farme s kojim su je mediji nerijetko povezivali, kaže kako je priča o njihovoj ljubavi neistinita, ali ne krije simpatije prema bivšem boksaču: "Moj odnos sa Stipom je jako poseban. On je jako drag i već nekoliko godina imamo povjerenja jedno u drugoga. Pravi mi je prijatelj". Kad je u pitanju "treći član ljubavnog trokuta", bivša missica Aleksandra Grdić, Stefany opet ne štedi na komplimentima: "Alex i Stipe imaju jedan posebni odnos u kojeg se ne miješam. Priča o našem rivalstvu je izmišljotina, a s Alex sam se na Farmi čak i sprijateljila".

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara