Sting predao nagradu za najgori seksualni tekst

Sting predao nagradu za najgori seksualni tekst

TRADICIONALNO englesko priznanje kojem se književnici najmanje vesele ove godine pripalo je Indijcu Anirudhhi Bahalu za ulomak iz njegova romana "Bunker 13".

U tom tekstu pisac opisuje seksualne organe jednog para kao motore Bugattija i Volswagena koji u snošaju troše puno motornog ulja.

"Počašćeni" Bahalu izjavio je novinarima kako ova nagrada neće umanjiti njegov ponos na napisani roman u kojem ne bi promijenio ni jednu riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među ovogodišnjim kandidatima za ovo neobično priznanje našli su se mnogi poznati autori, a u konkurenciji je bio i tekst slavnog Paola Coelha iz romana "Eleven Minutes" u kojem junakinja opisuje svoj višestruki orgazam riječima "bila sam zemlja, planine, tigrovi, rijeke koje se ulijevaju u jezera i jezera koja postaju more".

Za dodjelu nagrade izabran je legendarni pjevač Sting koji se ne može pohvaliti nekim književnim uspjehom, ali o njemu kruži fama da se zbog yoge i neke tajanstvene filozofije može seksati punih sedam sati. On sam nedavno je priznao da je tu priču izmislio pred prijateljima nakon nekoliko ispijenih čaša previše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara