Tanja Tomić nova Radeljakova simpatija?

Tanja Tomić nova Radeljakova simpatija?

TANJA TOMIĆ, hrvatskoj javnosti uglavnom poznata po tri stvari: fizičkom obračunu s bivšim suprugom Mislavom Margetićem u jednom zagrebačkom kafiću, "fotografijama s plaže" na kojima uživa s 19-godišnjim studentom iz Malog Lošinja, i svojevremenom voditeljskom angažmanu na RTL-u, mogla bi biti poznata po još jednoj stvari - simpatijama koje je izazvala u oku uskoro i službeno bivšeg supruga Vlatke Pokos, Josipa Radeljaka.

Ako je, naime, za vjerovati tjedniku Extra, Dikanova šarmerska udica nije dugo mirovala, pa ju je odlučio baciti prema samohranoj majci s kojom se, kako donosi tjednik, upravo u toj točki našao. Dikan je Tanju odlučio zavesti romantičnim sms porukama, a Tanja za tjednik navodno nije ni potvrdila ni demantirala da joj se udvara trenutno najbogatiji, pardon, najpopularniji hrvatski "raspuštenik" koji je, doduše, još uvijek službeno u braku s pjevačicom i televizijskom voditeljicom Vlatkom Pokos. Ipak, Tomić navodi kako Radeljaka "niti ne poznaje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da sam slao poruke Tanji i da bih od srca volio upoznati tu osobu", kazao je za časopis Radeljak, čije je misli Tanja, kako list nadalje navodi, okupirala i s obzirom na to da ga "ona i njezin sinčić Bruno podsjećaju na njega i njegovu kći Lanu". Radeljak kaže i kako "mu se čini da su on i Tanja jako slični", pri čemu vjerojatno nije mislio i na godine. 65-godišnji Radeljak, naime, ni nakon trideset godina mlađe Vlatke, kako se čini, ne namjerava odustati od žena znatno mlađih od sebe. 33-godišnja Tanja svojim se prijateljima navodno povjerila kako joj je neugodno Radeljaku odgovarati na poruke, upravo zbog njegovih neriješenih pitanja s Vlatkom Pokos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara