Željka: Nisam imala ništa s Kristianom

MATEA I DACA za vrijeme zajedničkog tuširanja međusobno su razmjenjivale komplimente, a Željka tvrdi kako s Kićom nije imala ništa.

"Lijepa si i pametna." - kazala je Daca Matei, a prenose službene stranice Big Brothera. Dodala je kako ona mršavi u gornjem dijelu tijela, no ne u donjem.

"Ja se tak lako pomirim s tim", priznala je Daca, a Matea joj je odgovorila: "Pa nisi iskompleksirana."

Željka se potužila curama kako je jedan tip, čim su izašli, primjetio da ima veliku stražnjicu, a Daca im je rekla da je najvažnije biti sretan i zadovoljan.

Ujutro su stanari komentirali odnos Kristiana i Željke, a ona je dodala: "Al mi nismo imali ništa."

"Trebali su oni mene i Kiću stavit tu od početka da napravimo revoluciju." - kazala je o Kristianu Željka te zaključila da joj je Hamdija kao tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema kladionicama Željka napušta kuću, a nominirani će biti Tatjana te Željka ili Matea

Kladionice su objavile minimalni koeficijent na to da će ovoga petka kuću napustiti Željka (oko 1.20), dok je na izlazak Mateje koeficijent viši od 3.00.

Što se tiče nominacija, najviše šansi prema kladionicama ima Tatjana (1.10), zatim Željka ili Matea (1.15), te Daca i Hamdija (oboje po 1.50).

Ivan i Matko imaju najmanje šanse da budu nominirani, a njihov koeficijent da će biti nominirani se kreće između 2.00 i 3.00.

(Screenshot: RTL)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara