Ella objavila fotografiju s ultrazvuka, ali fanove je zanimala samo jedna stvar

Ella objavila fotografiju s ultrazvuka, ali fanove je zanimala samo jedna stvar
Foto: Instagram

OTKAKO je Ella Dvornik objavila da je trudna, euforija među njezinim pratiteljima ne prestaje. Ako njih pitate, jedva su dočekali ponovno čitati o trudničkim anegdotama omiljene blogerice, a i ona sama je u nekoliko situacija dala naslutiti da joj nedostaje drugo stanje. Zato ne čudi što je nastalo sveopće oduševljenje kada su ona i njezin suprug otkrili da će malena Balie Dee uskoro dobiti pojačanje.

Baš kao i tijekom prve trudnoće, s obožavateljima rado sve dijeli. Tako je otkrila i da je bila na sve popularnijem 4D ultrazvuku zahvaljujući kojem pomoću suvremene tehnologije možete dobiti poprilično realističnu sliku svog nerođenog djeteta, kao i vidjeti sve njegove kretnje.

"Toliko napreduje ova tehnologija u 4d ultrazvuku da me strah svaki put... Kako je krenulo još ću i dlake vidjeti uskoro", napisala je blogerica u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

Priznala je kako se navukla na ovakve preglede.

"Išla sam prošlu trudnoću par puta na običan pregled i onda sam čula za ovo", otkrila je.

Nije mogla odoljeti pa ga je odlučila isprobati.

"I navukla sam se. Svaki mjesec je iščekivanje bilo", priznala je, a mnoge mame su se složile kako im je upravo to bio jedan od najdražih pregleda tijekom trudnoće.

No najradoznaliji među Ellinim obožavateljima su se umjesto na ultrazvuk fokusirali na pokušaje otkrivanja bebinog spola.

"Ili je jedno ili drugo, nema treće. Ne znam zašto je to ljudima bitno", kratko je poručila Ella.

"Zato jer su babe... Trebaju nešto da mogu komentirati uz kavu", zaključila je jedna od njenih pratiteljica.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara