Milla Jovovich priznala da je imala pobačaj: "Bila je to prava noćna mora"

Milla Jovovich priznala da je imala pobačaj: "Bila je to prava noćna mora"
Foto: Instagram

NEKADAŠNJA manekenka i slavna glumica Milla Jovovich šokirala je svojim priznanjem da je imala pobačaj.

Ova 43-godišnjakinja u emotivnoj je objavi na Instagramu progovorila o jednom od najtežih razdoblja u životu i time poslala snažnu poruku, a sve kako bi upozorila na opasnosti postroživanja zakona o pobačaju.

"Ne volim se baviti politikom i činim to tek onda kada je potrebno. Ovo je jedan od tih trenutaka. Pobačaj je bio jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje sam ikada prošla. Kada pomislim na činjenicu da se žene mogu suočiti s pobačajima u još gorem stanju nego što sam to ja učinila, a sve zbog novih zakona, moj se želudac okreće. Povukla sam se u jednu od najgorih depresija u svom životu i morala sam jako teško raditi kako bih pronašla izlaz iz svega. Napravila sam pauzu u karijeri. Mjesecima sam se izolirala i trudila se ostati snažna za svoje dvoje djece. Počela sam vrtlariti, jesti zdravije i svakodnevno odlaziti u teretanu jer nisam željela završiti na antidepresivima", napisala je Milla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milla Jovovich (@millajovovich)

"Hvala bogu da sam uspjela pronaći izlaz iz tog osobnog pakla bez okretanja lijekovima, ali sjećanje na ono kroz što sam prošla i što sam izgubila bit će sa mnom do kraja mog života. Pobačaj je prava noćna mora. Nijedna žena ne želi proći kroz to. Ali moramo se boriti kako bismo osigurali da naša prava budu sačuvana. Nikada nisam htjela govoriti o ovom iskustvu, ali u ovom slučaju ne mogu šutjeti", ispričala je svoju potresnu priču majka 11-godišnje Ever Gabo te petogodišnje Dashiel Edan.

Novi zakon, koji je nedavno potpisao Brian Kemp, guverner američke savezne države Georgie, zabranjuje pobačaj nakon šestog tjedna trudnoće. Georgia je tako postala šesta američka država, uz Ohio, Mississippi, Kentucky, Iowu i Sjevernu Dakotu, koja je uvela ovaj zakon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara