Anina seksi kuhinja: Teleći odresci u medenoj marinadi i kokos desert
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Filip Dizdar
DRAGE naše Rouge kuharice, i ovaj vikend donosimo super ukusan meni. Za glavno jelo smo pripremile teleće odreske marinirane s medom u umaku od vrhnja, a za desert smo odabrale slatki napitak od kokosovog mlijeka i sladoleda. Dobar tek!
Teleći odresci u medenoj marinadi
Potrebno:
600 g telećih odrezaka
2 žlice ulja
200 ml vrhnja za kuhanje
300 g svježe crvene paprike
300 g korabice
50 ml bijelog vina
20 g meda
4 žlice aceta balsamica
Priprema:
Teleće odreske potucite i začinite po ukusu. Napravite marinadu tako da pomiješate med, aceto balsamico i dvije žlice ulja te premažite odreske. U tavi na zagrijanom ulju kratko popecite odreske, te ih, uz podlijevanje vodom, pirjajte oko 15 minuta. Dodajte na štapiće narezanu papriku i korabicu te promiješajte i nastavite pirjati još 15 minuta. Pred kraj dodajte vino i vrhnje te pustite da prokuha. Poslužite uz rižu ili kuhano povrće.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kokos desert
Potrebno:
400 ml kokosovog mlijeka
2 vanilin šećera
Tekst se nastavlja ispod oglasa
200 ml mineralne vode
4 kuglice sladoleda od čokolade
Priprema:
Kokosovo mlijeko, vanilin šećer i mineralnu vodu izmiješajte tako da se šećer otopi. Napitak izlijte u visoke čaše i u svaku dodajte kuglicu sladoleda.
Pssst! Ana nosi grudnjak "Bloom" iz kolekcije Cheek by lisca, 199 kn!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati