Mamićevo rješenje krize u Dinamu: Vraća se Eduardo?

Foto: Sahtar.com

ZDRAVKO MAMIĆ bio je izvan sebe nakon debakla u Sofiji. Gazda Dinama u šoku je projurio pokraj okupljenih novinara, bez da je izgovorio jednu jedinu riječ. Nije bilo nikakve melodrame, galame i prijetnji. Mamić je shvatio da je njegov klub u ozbiljnoj i sada već dubokoj krizi.

Mamić razočaran pojačanjima, Dinamo ponovno kreće po Eduarda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Branko Ivanković već se pripremio za otkaz, iako je na klupi Dinama tek mjesec dana.

"To ne ovisi o meni", odgovorio je Tanac na pitanje hoće li uskoro postati bivši. Što će onda Mamić napraviti? Sasvim je izgledno da će neki igrači koje je on zajedno s bratom Zoranom doveo u svoj klub napustiti Maksimir, a pojavile su s informacije kako je Mamić na povratku iz Sofije ponovno okrenuo Eduardov broj telefona u nadi da će se jedan od najboljih napadača u povijesti maksimirskog kluba vratiti u Zagreb.

"Svi znate da volim Dinamo, ali još uvijek mogu igrati na visokoj razini, tako da ne razmišljam o povratku u Maksimir", izjavio je Dudu u svibnju ove godine.

Međutim, Eduardo bi mogao pristati na povratak jer ima tragičnu minutažu kod Mircea Lucescua u Šahtaru, a Brazil je, ako ga Igor Štimac uopće izbori, veoma blizu.

Postoji još jedna ogromna prepreka koja stoji na putu Eduardovog povratka u Dinamo, a to je ona u obliku sudskog spora s Mamićem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara