Bandić: Do kraja idućeg tjedna odluka o natječaju za automobile

Foto: Hina

DO KRAJA idućeg tjedna donijet će se konačna odluka o tome hoće li se natječaj koji je Grad Zagreb nedavno raspisao za kupnju novih vozila okončati do kraja ili će se naći neko drugo rješenje. Podsjetimo, riječ je o ukupno 23 automobila u vrijednosti od 8 milijuna kuna.

Gradonačelnik Milan Bandić je poručio i kako će po tom pitanju biti iznenađenja, no detalje još ne otkriva.

"Dok se ne odluči drugačije, ili natječaj ili autotaksi, vozit će se s ovim s čim se vozi, s dvije trećine manje automobila nego 2008. godine. Pratite što će biti ovih dana, do konca idućeg tjedna ćemo konačno odlučiti."

Na pitanje novinara hoće li se farma svinja s Jakuševca preseliti u Mičevec, Bandić odgovara da neće.

"Nemojte da večeras imam bunu u Mičevcu. Ništa se neće preseliti u Mičevec, dislocirati će se na onu udaljenost koju zakon propisuje. Na tome intenzivno radimo. I za vašu sreću i za sreću Hrelićana, Jakuševčana, Mičevčana mi smo na putu da to riješimo."

Aktualnu situaciju u Dinamu, prvi čovjek Zagreba ni danas ne želi komentirati te ponavlja:

"Ne pratim to uopće. Kao gradonačelnik Grada Zagreba kažem da mi to nije prioritet i od sporta pratim jedino moje vrijeme trčanja na stazi. To je moje pravo. Ne pratim to uopće, ni izjave gospodina Mamića, ni alternative skupine. Nije mi to u fokusu zbivanja ni prioriteta. Ima važnijih problema u ovom gradu i ovoj zemlji."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara