HŽ uvodi dodatne vlakove u turističkoj sezoni

HŽ uvodi dodatne vlakove u turističkoj sezoni

Ilustracija: Arhiva

HRVATSKE ŽELJEZNICE su i za ovu turističku sezonu najavile dodatne vlakove između kontinenta i Dalmacije. Od 16. lipnja na relaciji Zagreb - Split u prometu će, uz postojeća dva, biti još jedan dnevni sezonski vlak.

Od 30. lipnja do kraja kolovoza na istoj relaciji vozi sezonski noćni brzi vlak koji polazi iz Zagreba, a u njegovu sastavu bit će izravni vagoni Vinkovci - Split i Osijek - Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri dnevna i dva noćna vlaka omogućuju ostvarivanje svih veza sa svim vlakovima iz kontinentalne Hrvatske i sa svim međunarodnim vlakovima, i to u odlasku prema Splitu i u povratku iz Splita. Omogućeno je i neometano ostvarivanje veza s trajektima koji plove do svih otoka splitskog arhipelaga.

U sklopu ljetne ponude je i povlastica Autom na more vlakom, koja vrijedi od 1. srpnja do 31. kolovoza za noćne brze vlakove. U suradnji sa Željeznicama Srbije već osmu sezonu na relaciji Beograd - (Knin) Split i obratno od 15. lipnja do 1. rujna 2012. vozi poseban vlak Jadran-express. Taj vlak iz Beograda polazi petkom, a iz Splita se vraća subotom. Vlak će u ponudi imati mogućnost putovanja u vagonima za spavanje i vagonima s ležajevima te mogućnost prijevoza automobila", stoji u priopćenju iz Hrvatskih željeznica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara