Ponovno uhićen "doktor" Ante Pavlović

Foto: Hina

"DOKTOR" Ante Pavlović ponovno je uhićen zbog zlostavljanja 12-godišnjeg dječaka, neslužbeno doznajemo.

U Policijskoj upravi karlovačkoj nismo mogli dobiti potvrdu uhićenja zbog tajnosti istrage.

Pavlović je prvi put uhićen 14. studenog nakon što je Index otkrio snimku na kojoj zlostavlja 12-godišnjeg dječaka i traži od njega da skine hlače. Pavlović je u pritvoru prenoćio te je nakon toga pušten na slobodu.

ODO Karlovac podnijelo je žalbu protiv rješenja suca istrage koju je Vijeće Županijskog suda jučer prihvatilo te je određen istražni zatvor. 

"Vijeće Županijskog suda u Karlovcu je prihvatilo žalbu koju je Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podnijelo zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja protiv rješenja suca istrage Županijskog suda u Karlovcu kojim nije bio prihvaćen prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika A. P. zbog kaznenog djela iz članka 177. stavak 2. i članka 178. stavak 2. Kaznenog zakona.

Vijeće Županijskog suda u Karlovcu svojim rješenjem je preinačilo rješenje suca istrage te je protiv osumnjičenika temeljem članka 127. stavak 2. u svezi sa člankom 123. stavkom 1. točkom 1., 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku odredilo istražni zatvor", stoji u priopćenju DORH-a.

Terete ga za povredu prava i privatnosti djeteta

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu priopćilo je da je 57-godišnjak ispitan zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela povrede prava djeteta i povrede privatnosti djeteta.

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik točno neutvrđenog dana krajem kolovoza 2014. godine, u Novom Zagrebu, grubo zlostavljao dijete (2002.) odnosno da ga je tijekom tretmana "liječenja" na koji je doveden u pratnji oca i članova uže obitelji, u više navrata vrijeđao, ponižavao, prijetio mu, zastrašivao ga i fizički zlostavljao, udarao ga više puta bičem po stražnjici i desnoj strani lica, tražeći od njega da se pred svima skine i pokaže spolovilo, te pokušavao skinuti dječakove hlače, snažno ga bacio na pod i ponovo bičem više puta jako udario u predjelu leđa i glave. Dječak je zapomagao, molio oca za pomoć, a osumnjičenik je je cijeli tretman "liječenja" snimao video kamerom, a potom video zapis stavio na Internetski servis "Youtube" čime je činjenice iz osobnog i obiteljskog života djeteta kao i njegov lik i identitet putem društvene mreže i sustava komunikacije na internetu učinio pristupačnim većem broju osoba", navodi se u priopćenju.

"Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan"

A snimka koja je zgrozila javnost prikazuje obitelj koja je došla na tretman kod Pavlovića, jer 12-godišnji dječak "radi probleme kod kuće i u školi".

"Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović.  Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnoj video snimci, Pavlović govori dječaku kako nije normalan ako ne gleda porniće. "Želiš li biti svećenik? Nemoj tatu gledat! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reagiraju.

"Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće jebem ti mater ", govori dječaku i počinje mu skidati gaće i dovlačiti ga u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dječak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dječaka želio je reagirati na Pavlovićevo zlostavljanje, no majka ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i bježi prema ocu. Majka sjedi i dalje, a otac s dječakom izlazi van.

"Idite svi, ako ne želite slušati", govori Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu majka odgovara da će se dječak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović putem svog Facebook profila poručuje kako radi ono što misli da treba te da će i dalje snimati. "A kad dođem na vrh bundeve imat ću svoju TV kuću i sve ću objavljivati što mislim da treba. Ja sve arhiviram i jednoga dana nikakva sila to neće moći spriječiti, da ja vama pokažem tko sam i što sam", poručuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara