Prepucavanje se nastavlja: Holy poručila Marasu da je nepromišljen

Foto: FAH

OGLASILA se i čelnica Oraha Mirela Holy koju Marasovo pojašnjenje u kojemu tvrdi kako se njegova izjava o tome da ORaH već surađuje s SDP-om pogrešno protumačila nije uvjerilo.

"Zvao nas je veliki broj uznemirenih članova Orah-a i nanesena nam je velika politička šteta. Mislim da je Maras bio nepromišljen", istaknula je Holy.

Podjećamo, dok je ministar poduzetništva i obrta Maras jutros upitan da komentira objavu na svom Facebook profilu da ORaH već koalira s SDP-om u smislu podrške predsjedniku Ivi Josipoviću, kazao je kako nije rekao da koaliraju već da zajednički surađuju u podršci Ivi Josipoviću kao predsjedničkom kandidatu.

"SDP daje podršku Josipoviću, a daje mu i ORaH. I na neki način mi surađujemo na jednoj dobroj stvari, a to je novi mandat predsjednika Josipovića. Ne vidim što bi tu bilo loše. Nije valjda da se netko srami suradnje na dobrim i kvalitetnim projektima", rekao je Maras.

Na upit novinara da komentira prozivke iz ORaH-a da laže jer je izjavio kako će ORaH koalirati sa SDP-om, Maras je rekao da on to nije izjavio.

"Ne znam odakle to kolegici Mireli Holy. Preporučio bih da presluša emisije, a da ne vjeruje u prenošenje informacija", kazao je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara