Završio 5. zagrebački energetski tjedan

Završio 5. zagrebački energetski tjedan

Foto: Zagreb.hr

PETI Zagrebački energetski tjedan završen je danas tradicionalnim Info danom na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje su se na izložbenim štandovima građani mogu upoznati s ekološki prihvatljivim energetskim proizvodima i uslugama.

Na 46 štandova izlagači su predstavili aktivnosti na području primjene mjera energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije, ekološki prihvatljivih goriva i zaštite okoliša što ih provode gospodarski subjekti, znanstvene i obrazovne institucije, poduzetnici, udruge civilnog društva, te zagrebački eko dječji vrtići i škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove je godine Energetski tjedan održan u organizaciji Grada Zagreba pod sloganom "Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!"

Pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras izrazio je zadovoljstvo cijelim programom. U Zagrebu su bili prisutni ljudi praktično sa svih strana svijeta, Energetski tjedan održan je u suradnji s čak 57 partnera, od Europske komisije i svjetskih organizacija, do zagrebačkog Sveučilišta, instituta, strukovnih udruga, Hrvatske gospodarske komore, Obrtničke komore, Hrvatskog autokluba, te škola i vrtića, rekao je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara