Mostar: Voditelj ureda OESS-a prerezao vene?

Mostar: Voditelj ureda OESS-a prerezao vene?

VODITELJ mostarskog područnog ureda Misije OESS-a Thomas Young u ponedjeljak je navečer zbog zdravstvenih razloga primljen na odjel kirurgije KBC-a u Mostaru odakle je u utorak premješten u "alternativni medicinski centar", izjavila je za Hinu glasnogovornica Misije OESS-a u BiH Zineida Delić.

Young je primljen u bolnicu sa presječenim venama na podlakticama, te je izgubio mnogo krvi, izjavio je za Hinu mostarski liječnik koji je želio ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, Young je navodno pokušao samoubojstvo rezanjem vena, a Zineida Delić je takvu tvrdnju ocijenila špekulacijama koje OESS "ne želi komentirati". Pri tome je dodala kako je Young primljen u bolnicu "zbog privatnih zdravstvenih razloga".

Delić također nije željela reći u koju je to drugu zdravstvenu ustanovu premješten Young.

U KB Mostar su potvrdili informaciju da je Young jučer primljen u tu bolnicu i da je jutros otpušten. U bolnici nisu željeli reći više detalja o događaju.

MUP Hercegovačke-neretvanske nema nikakve informacije o Youngu, no, prema službenim izvorima, pripadnici MUP-a sinoć su osiguravali prostorije KB Mostar u kojima je se nalazio Young.

 Thomas Young je dužnost voditelja mostarskog ureda Misije OESS-a preuzeo prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara