Opljačkao trgovinu i naletio na policajce

Opljačkao trgovinu i naletio na policajce

DVADESETČETVEROGODIŠNJI Šibenčanin, čije ime policija nije priopćila, pokušao je večeras naoružan vojničkim nožem opljačkati trgovinu u šibenskoj četvrti Meterize, no uhitili su ga policajci koji su slučajno prolazili pokraj trgovine iz koje je pokušao pobjeći s blagajnom.


Razbojnik je upao u trgovinu "Okusi Dalmaciju" s kapuljačom na kojoj su bili prorezi za oči. Vojničkim nožem je zaprijetio prodavačicama, a zatim je od blagajnice Olive M. zatražio da mu da novac iz blagajne. Kako ona, uplašena, nije reagirala stavio joj je nož pod vrat i udario je šakom u glavu. Zatim je uzeo registar blagajnu i pokušao pobjeći ali je naletio na policajce koji su tu slučajno prolazili. Jedan policajac zaprijetio mu je nerepetiranim pištoljem i pozvao ga da se preda. Razbojnik je međutim, bacio kasu i pokušao pobjeći, no, policajci su ga stigli i savladali.

Očevidom je utvrđeno da je u blagajni bio dnevni utržak trgovine "Okusi Dalmaciju" u iznosu od 5200 kuna. Blagajnica Oliva M. zadobila je lakše tjelesne ozljede, a pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasaZnate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara