VIDEO Bandić kosio travu kod Džamije, dočekali ga i prosvjednici

VIDEO Bandić kosio travu kod Džamije, dočekali ga i prosvjednici

NAKON što je na sudu oslobođen optužbi, Bandić je odjenuo zeleno odijelo kakvo nose radnici Zrinjevca te krenuo u košnju trave oko Džamije. Tamo su ga dočekali i prosvjednici. Bilo je i naguravanja.

Bandić je košnjom trave na sjeveroistočnom travnjaku Meštrovićeva paviljona obilježio završetak radova na preuređenju Trga žrtava fašizma, uz prosvjede građana koji su zahtijevali njegovu ostavku.

Bandić je na Trg žrtava došao odjeven u odoru Zrinjevca te je odmah krenuo kositi travu, što je praćeno burnom reakcijom okupljenih 30-ak prosvjednika, koji su uz transparent „Vratite magnoliju!“ zvižducima i sirenama pratili njegov dolazak i glasno zahtijevali njegovu ostavku.

U jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna između prosvjednika i okupljenih iz pratnje gradonačelnika koji su na prosvjednike reagirali uzvicima „Bravo Milanu Bandiću“ i pljeskom.

Gradonačelnik Bandić je iznenada napustio Trg vidno uzrujan, odbivši davati izjave brojnim novinarima te je uz pratnju sjeo u službeni automobil i odvezao se.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara