FOTO Mayweather čisti garažu: U prodaji oba Veyrona

Foto: Luxury Auto Collection
Screenshot: YouTube (naslovna)

JEDAN od najboljih i vjerojatno najrastrošnijih boksača poznat je po impresivnoj kolekciji automobila u kojoj će se uskoro pridružiti Bugatti Chiron. 
 
Iako je svojedobno kupio Veyrona, i to dva primjerka, izgleda da ih se zasitio. Dva primjerka legendarnog hiperautomobila i još uvijek najbržeg serijskog automobila na svijetu našla su se u ponudi Luxury Auto Collection iz Arizone.
 
 
Oba primjerka su roadsteri, a za njih je boksačka legenda izdvojila oko 6,5 milijuna dolara. Bijeli primjerak je iz 2011. godine, a s 2.700 prijeđenih kilometara nudi se po cijeni od 2,45 milijuna dolara.
 
 
Još zanimljiviji je Veyron Grand Sport Vitesse iz 2015. godine, s još više snage i ekskluzivnosti. Prešao je skoro 1.700 km, a cijena je 3,95 milijuna dolara.  
 

 
 
Podsjetimo, Mayweather u svojoj kolekciji ima niz vrhunskih hiperautomobila, a među njima je i Koenigsegg CCXR Trevita za kojeg je izdvojio čak 4,8 milijuna dolara. Šveđani su napravili samo dva primjerka ovog modela koji postiže 100 km/h za 2,9 sekundi i uhvati 410 km/h. 

Pročitajte više