Novi rekorder? Kupio je novi Lamborghini. Izdržao je 20 minuta

LAMBORGHINI je usprkos drastičnom porastu prodaje automobilska egzotika, a zahvaljujući "umijeću" vozača mogao bi postati zaštićena vrsta. 

Još jedan Lamborghini se nije puno navozio. I dok njegova braća najčešće stoje u nekoj kolekcionarskoj garaži, oni primjerci koji izađu na cestu ne izdrže dugo. Nepunih tjedan dana nakon vijesti o stradavanju dva identična Aventadora najnoviji primjer dolazi iz Velike Britanije. Novopečeni vlasnik je preuzeo skupocjeni Huracan Performante Spyder u salonu i odmah se zaputio na autocestu.

 

Zadovoljstvo upravljanja 640 KS snažnom zvijeri nije potrajalo. I iako bismo očekivali da je i ovdje za nesreću kriv vozač Lamborghinija, stvari su kudikamo drukčije. Naime, prema policijskom izvještaju, Lamborghini je uslijed mehaničkog kvara naglo stao na autocesti. Vozač kombija nije imao dovoljno vremena za reakciju pa je završio u stražnjem kraju bolida. Sudeći po fotografijama, šteta na talijanskoj zvijeri je velika i vrlo vjerojatno će završiti kao izvor dijelova.

Nije poznato je li i koliko vozač Lamborghinija ozlijeđen. Vozač kombija je hospitaliziran s lakšim ozljedama glave. Huracan Performante Spyder u Europi starta cijenom od oko 261.000 eura.

Pročitajte više